Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Két anyuka beszélget:
- Van 2 gyerekem mindkettonek most lesz a születésnapja, ám az egyik optimista a másik pesszimista, nemtudom melyiküknek vegyek nagyobb ajándékot? Azt mondja neki a másik:
-A pesszimistát halmozd el ajándékkal, hátha örül neki, az optimistának mindegy hogy mit adsz úgyis örülni
fog.
Az anyuka a pesszimistát elhalmozza ajándékkal, de az optimista ajándékára már nem marad pénze, ezért az optimistának becsomagol egy
nagy adag lószart. Otthon kérdezi egymástól a két gyerek, hogy ki mit
kapott.
Azt mondja a pesszimista:
-Kaptam számítógépet deminek hiszen véletlenül elromlik aztán megráz
az áram, távirányítós autót is kaptam de minek hiszen elromlik, és akkor kidobhatom a szemétbe. És te mit kaptál? Azt mondja az optimista:
- Szerintem pónit, de nem találom sehol ...
nemis jó... :-D