Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
ToMMo #27071 Bemegy egy férfi a kocsmába, leül kényelmesen egy asztalhoz, jön a kocsmáros, mire ez:
- Egy rántott húst meg egy sört! A BMW-snek meg a rohadt kurva anyját -pfuj, és köp egy hatalmasat.
A kocsmáros meglepődik, de felveszi a rendelést.
Míg ez a rendelésére vár folyamatosan csak ismételgeti:
- A BMW-s rohadt kurva anyját - és köp mindig hozzá egy jókora csulát a földre.
A többi vendég egyre idegesebb lesz, mire a kocsmáros odamegy a
köpködőshöz:
- Legyen szíves, hagyja abba a káromkodást meg a köpködést. A végén még elűzi az összes vendégemet.
De ez csak egyre tovább:
- A BMW-s rohadt kurva anyját! és csak tovább köpköd: Pfuj! Pfuj
A kocsmáros idegesen:
- Hagyd már abba! Mi a franc ütött beléd!?
Mire ez:
- Hát idefigyelj! Ma reggel a 40 tonnás pótosommal megcsúsztam, és beszálltam az árokba. Kijönni semmi esély. És ekkor egyszer csak megáll egy X5-ös BMW-s, a rohadt kurva anyját! Pfuj! - Köp.
"- Kihúzzalak?" kérdi. Mire én: ha sikerül, baszd meg, esküszöm, leszoplak!!!"