Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • cucmalajmc
    Szerelmespár megy fel a fiú lakására. A fiú már nyitná az ajtót, amikor a lány megszólal:
    Tudod, én mindig figyelem, ki hogyan nyitja ki az ajtót. Vannak, akik gyorsan megforgatják a kulcsot, aztán hirtelen kinyitják az ajtót. Ők a szexben is ilyenek, az erőszakosságot pedig nem szeretem.
    A fiú nagyot néz, de a lány folytatja:
    Aztán vannak akik órákig keresik a kulcslyukat. Ők a tapasztalatlanok, őket sem bírom. Te hogyan szoktad kinyitni az ajtót?
    A fiú büszkén:
    Először is megnyálazom a kulcslyukat...

Egy házaspár lakásába éjszaka egy betörő mászik be. Mikor felfedezik, odaugrik a feleséghez és egy kést nyom a torkához, majd felkiált:
    - Hogy hívnak? Szeretem tudni az áldozataim nevét!
    - Elizabeth - mondja az asszony remegő hangon.
    -Ó, az anyámat is Elizabethnek hívják! - mondja a rabló. - Nem tudok megölni valakit, aki rá emlékeztet!
    Majd odaugrik a férjhez:
    - Na, és téged hogy hívnak?
    A férj remegő hangon szól:
    - Az én nevem Philip, de a barátaim csak Elizabethnek szólítanak.

Először megy fel a lány az udvarló lakására.
    - Azt mondta anyukám, ha bármivel próbálkoznál, mindenre mondjak nemet. - mondja a kislány.
    - Aha... és nem bánnád ha most megdugnálak?

A falusi kocsmába bemegy egy városi fickó. Leül iszogatni, majd amikor észreveszi a sarokban ülő csinos nőt, odamegy hozzá, és megkérdezi:
    - Hölgyem, lefeküdne velem 10 dollárért?
    A nő mellett ülő helybéli erre szó nélkül előveszi a pisztolyát és lelövi a fickót.
    - Ó, köszönöm, hogy megvédte a becsületemet! - hálálkodik a nő.
    - Becsület? Ugyan már! Egyszerűen csak nem hagyhattam, hogy egy városi bunkó felverje az árakat!

Józsi bemegy a kocsmába, Akkora vigyor van a száján mint egy kifli.
    - Miért van olyan jó kedved? - kérdezi a Gazsi.
    - Hát ülök a parton a ladikban, arra jön egy szőke nő nagy mell, jó segg, ilyen nőt még nem láttál apám. Kéri, hogy vigyem át a túlsó partra. Jó, beszáll a ladikba, a nádas közepénél megállok és megkérdezem: - Na kislányom szex vagy úszol? - Nem tudott úszni, érted, nem tudott úszni!
    Másnap ugyanez.
    Mire harmad nap bemegy a kocsmába olyan szomorú, hogy csak na.
    - Miért vagy úgy letörve? - kérdezi a Gazsi.
    - Ülök a parton a ladikban, arra jön egy vörös hajú nő, jó segg, nagy mell ilyen nőt még nem láttál apám. Kéri, hogy vigyem át a túlsó partra. Beszáll a ladikba, a nádas közepénél felhúzza a szoknyáját, akkora farka van, mint az evezőlapát nyele, és akkor megszólal: - Na kisfiam, szex vagy úszol? - Nem tudok úszni, érted, nem tudok úszni!