Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Emcsyke
    Utazik egy nő és egy férfi a vonaton, és egymással szemben ülnek csendben egy kupéban.
    Egyszer a nő pillantást tesz a férfi himvesszőjére mely nagyon kidudorodik a nadrágban és megszólal.
    - Uram! Tudta hogy az indiánoknak van a leghosszabb, és a cigányoknak a legvastagabb farkuk?
    Drága hölgyem had mutatkozzam be, Lakatos Vinetu vagyok!

A nászéjszaka előtt a lány idegesen megy az anyjához.
    - Anyám, nagy baj van. Én már nem vagyok szűz.
    - Lányom, nincs semmi gond! Tegyél oda egy almát. A férjed majd próbálkozik, próbálkozik, mikor nem figyel oda vedd ki, s minden jó lesz.
    A lány megfogadja anyja tanácsát, odateszi az almát, a férje próbálkozik, próbálkozik, mikor nem figyel oda, kiveszi az almát, leteszi az éjjeliszekrényre, s az éjszaka jól sikerül. Reggel a férj felébred, észreveszi az almát az éjjeliszekrényen, fogja, s megeszi. A lány kétségbeesetten rohan az anyjához.
    - Anyám, a férjem reggel megette az almát!
    - Ó, lányom, apád annak idején egy egész dinnyét vágott be utána!

Két fiatal csókólózik a padon. Egyszer csak megszólal a lány:
    - Bocs azt hiszem lenyeltem a rágódat.
    Erre a fiú:
    - Á dehogy, csak náthás vagyok.

- Hogy hívják a telephely nélküli sportegyesületet?
    - ???
    - Sehol SE

- Milyen nevet ad a Szőke nő a zebrájának???
    - ???
    - Pöttyös.

Bemegy a nyuszika a zöldségeshez, s kérdi az eladótól:
    - Sárgarépa van?
    - Nincs nyuszika, csak banán van.
    - Akkor irány Bana!