Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Emcsyke
    A zoofil a szadista a nekrofil és az extrémsportos beszélgetnek. Megszólal a zoofil:
    - De megdugnék most egy macskát!
    A szadista rákontráz:
    - Addig dugnám amig meg nem döglik!
    A nekrofilnak is beindul a fantáziája:
    - Én addig dugnám amig szét nem rohad!
    Az extrémsportos töprengve hallgat, majd megszólal:
    - Miáu!

- Hogy hívják az olvasás-zavarban szenvedő CD-olvasót???
    - ???
    - DISClexia

A szőke panaszkodik a barna barátnőjének:
    - Lefeküdtem mindenkivel a cégnél; megkefelt mindenki az utcából; végigment rajtam egy egész focicsapat, de alig fogytam pár dekát!
    A baratnő:
    - Még egyszer mondom: TÚRÓKÚRA és nem KÚRÓTÚRA!!

Egyik multinacionális vállalatunk nagyreményű fiatal (24 éves)
    manager csajának születésnapja közelgett. Édesanyjával élt együtt, ezért a kollégák a mama bevonásával megrendeztek a meglepetés party-t. Mindenki bement a lány szobájába, ajándékok, lufik, torta stb. kikészítve. Lakás bezárva, villany leoltva. Érkezik az ünnepelt. Már az előszobából hívogatja
    Fifi nevű kis ölebét. Fifike nem kerülhet elő, mert őt a társaság "foglyul ejtette" a leány szobájában. Managerünk csak hívogatja: Fifike, Fifike! A szobában hallani, hogy a csajszi járkál a lakásban. Konyhából a fürd őbe, majd csobogás, ismét konyha, és újra keresi kutyusát. Fifike, Fifike! Egyszer csak benyit a sötét szobájába - közben folyamatos Fifikézés -, felkapcsolja a villanyt. Megdöbbenés. Managerünk ott áll az ajtóban anyaszült meztelen és combja, szemérem tájéka jó vastagon Nutella krémmel van bekenve .
    Na, ja. Én a mobilomat hagytam a kocsiban. Másnak is akadt sürgős dolga,csak a mama és Fifike maradt a bulin. A lány másnap kilépett.