Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Emcsyke
    Nyelvészek összeülnek. Csupa híres tudós ember. Feladat, amit meg akarnak oldani, a következő.
    Alkotni egy olyan mondatot, amiben benne van, a mennyi, ennyi, annyi, szavak és az értelmesen is hangzik. Napokig gyötrik a kobakukat. Egy este Áron bácsi a székely gondnok nyitja rájuk az ajtót.
    - Meddig maradnak az urak? - Kérdi, mer nekem itt dógóm vóna.
    - Hát minekünk van még feladatunk, így még maradunk - mondja az egyik tudós.
    Áron bácsi szolgálatkész ember, és kérdi:
    - Segíhetek é valamit?
    - Ugyan hogyan tudna segíteni abban Áron bácsi, hogy egy olyan mondatot tudjunk kialakítani, létrehozni amiben a mennyi, ennyi, annyi benne legyen, sőt értelmes mondanivalója is legyen az új mondatnak.
    - Hát ez a baj? - Így az öreg Áron. - Na idehallgassanak az urak. Ettű eccerűbb nincs is.Hisz én tennap is eztet nontam az asszonnak amikó hazamentem. Rászóltam: mosmá mennyíííííííí, a disznyónak ennyííííííí, annyíííííí.

Mi a különbség a BÁTORSÁG, COOLNESS és IGAZÁN COOL között?
    BÁTORSÁG: Reggel 3: 00 totál részegen hazajössz. Feleséged áll az ajtóban söprővel a kezében, és Te rákérdezel: "Takarítasz, vagy repülsz valahova?"
    COOLNESS: Reggel 3: 00 totál részegen hazajössz. Bűzlesz a női parfümtól és az ingeden rúzs foltok láthatóak. Megtapogatod a feleséged fenekét és szólsz: " Te vagy következő"
    IGAZÁN COOL: Reggel 3: 00 totál részegen hazajössz, feleséged fekszik az ágyban, és nem alszik. Fogod a széket, ágya mellé ülsz. Kérdésére: "Mit jelentsen ez?" válaszolsz "Első sorban akarok ülni, amikor az a cirkusz elkezdődik".

Gyurcsány és sofőrje egy országúton kocsikázik, amikor elütnek egy disznót. Gyurcsány szól a sofőrnek, hogy azonnal menjen el a farmra, ahonnan a disznó származhatott és magyarázza el a történteket. Egy pár óra elteltével a sofőr visszatér cafatokra szedett ruhákban, egyik kezében egy üveg borral, a másikban egy szivarral.
    Gyurcsány: - Magával meg mi történt?!
    Sofőr: - Nos, az apa egy üveg bort adott nekem, a feleség egy szivart, a 19 éves lányuk pedig vadul szexelt velem...
    Gyurcsány: - De hát mit mondott nekik?!?!?
    Sofőr: - Jó estét! Én Gyurcsány sofőrje vagyok és elütöttem a disznót....

- Mentek már át rajtad nehézekével?
    - Nem, dehogy!
    - Fúj, de műveletlen vagy!

A Gyurcsány csomag nem is hülyeség!
    Persze attól függ, hogy kinek a szájából ...
    Mert például, ha egy börtönőr mondja a Csillagban:
    - GYURCSÁÁÁNY................ CSOOMAAAG !
    akkor az nem is hangzik rosszul ! :)