Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
KnightRider #23586
-Kik voltak a 20ik század legnagyobb mágusai?
-Lenin, mert fehérből vöröset csinált. Gorbacsov, mert vodkából vizet. Kádár, mert forintból szart.
-Mi történik, ha a Szaharában bevezetik a szocializmust?
-Tíz évig semmi. Azután hiánycikk lesz a homok.
Bush, Putyin és Gyurcsány beszélgetnek.
-Nagy gondban vagyok.- mondja Bush- A minisztereim közül az egyik alkoholista, de nem tudok rájönni, ki az.
-Én is hasonló gondban vagok.- bólint Putyin.- Az egyik miniszterem korrupt, de nem tudok rájönni, ki az.
-Ismerős a helyzet.- így Gyurcsány- Az egyik miniszterem szakértő, de nem tudok rájönni, ki az.
A kormány csakis villanyszerelőkből áll. A spájzba bevezetik a VOLTot, az emberekbe a FESZÜLTSÉGet.
-Mik voltak Majakovszkij utolsó szavai öngyilkossága előtt.
-Elvtársak, ne lőjetek!
Hitler táviraot küld Sztálinak:
"Gratulálok. Ennyi kommunistát még nekem sem sikerült kiirtanom!"