Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Piroska megy a nagymamához biciklivel, de útközben eltörik a bringája, kiugrik a bokorból a farkas, és megheggeszti.
Piroska biciklizik tovább a nagymamához, egyszercsak megint eltörik a bringája, a farkas megint kiugrik a bokorból, és megint megheggeszti.
Piroska megy tovább a nagymamához, megint letörik a cangája, a farkas megint kiugrik a bokorból, és megint megheggeszti.
Piroska biciklizik tovább, egyszercsak odaér a nagymamához. Bemegy hozzá lerakja a sütit meg mindenen, és így szól hozzá:
-Nagymama! Miért ilyen pirosak a szemeid?
-Mert heggesztettem!!!
((ezt ma hallottam, ha elqrtam sry :P))