Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Akaggyunk le a témáról inkább, itt egy vicc inkább:DD
Megy az Ember, meg a Ruhat a sivatagban. Totál ki vannak száradva, éhesek és szomjasak mint a fene, de megegyeznek abban, ha valamelyikük előbb halna meg, a másik nem fogja megenni. Egyik nap azonban Ruhat meghal, és hát Ember nem tudja, végülis mit csináljon.
"Hááát, ha én haltam volna meg, Ruhat szerintem biztos megevett volna..." - gondolja, így persze elfogyasztja Ruhat holttestét. Ettől erőre kap, és később talál egy kis oázis, ahol boldogan él, amíg meg nem hal.
Mi a tanulság?
Nem a Ruhat eszi az Embert........