Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
van a műszaki kiadó történelem IV (Dupcsik és Repárszky) c. törikönyv 285.oldalának alján egy kép az a címe h "Roma család sajáterős házépítés 1992"
a képen van 5 ember 4 idősebb meg 1 gyerek
a gyerek is csak azé mer gondolom az annya elküldte h: há mennyé má láligám oszt legyí má rájtá a képön té is...
na mind1
szal sajáterős házépítése: a 4 roma közül 2 támasztja a lapátot, 1 támaszkodik az egyik lapátontámaszkodón, egy meg kapaszkodik a beton keverőbe...
értem én h vkinek a lapátot is támasztani kell h el nem dőljön mer ez is munka :P
na hát erről ennyit
ui.: a roma szót a könyv írja sőt használja a szélesebb körben elterjedt jelzőt is - nem a rasszizmus beszélt belőlem ez már "történelem"
ja és az elejét nem reklámnak szántam