Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Vlala #22781
    Őszintén szólva, nem tudom, ide írtam-e néhány hónapja a következőt, vagy másik fórumra. De mivel a gumilövedék trendy, ezért nekem is van vele egy viccem:

Fegyverleszerelési egyezményt ír alá Washington és Moszkva. Az egyezmény alapján mindössze egyetlen interkontinentális rakétát tarthatnak meg a felek.
    Az egyezmény aláírása után az amerikai elnök hívatja a főtanácsost:

- Egyetlen rakétánk maradt csupán - azt ajánlom, tegyük meg mi az első lépést, hasladéktalanul lőjük ki Moszkvára.

Kilövik. Pár órával később az orosz elnök telefonál az amerikainak:

- Gratulálok, elnök úr. Félmillió halott, hárommillió sebesült, fél Moszkva romokban hever éas kirobbantotta országaink között a végső háborút!

Az orrsz elnök persze azonnal válaszcsapást akar, ő is hívatja a hadsereg parancsnokát:

- Ezt nem tűrhetjük! Azonnal lője ki a megmaradt rakétát! A célpont természetesen Washington!
    - Urtam, azt hiszem, ez lehetetlen. Nekünk nincs interkontinentális rakétánk.
    - Hogy érti azt, hogy nincs? Akkor mit láttunk a szemlén?
    - Nincs, sosem volt. Azok mesterien kifestett fahengerek, gumiból készült fejjel ellátva.
    - Válaszcsapást kell mérnünk az amerikaiakra. Nincs más választásunk, azt kell kilőnünk.

Kilövik. Órákkal később az amerikai elnök felhívja az oroszt:

- Elismerésem, elnök úr! Eddig kétmillió halott, tízmillió sebesült, Washington és környéke romokban, én is az atombiztos bunkerből telefonálok... és ez a vacak éppen felénk pattog!