Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Vlala #22781 Őszintén szólva, nem tudom, ide írtam-e néhány hónapja a következőt, vagy másik fórumra. De mivel a gumilövedék trendy, ezért nekem is van vele egy viccem:
Fegyverleszerelési egyezményt ír alá Washington és Moszkva. Az egyezmény alapján mindössze egyetlen interkontinentális rakétát tarthatnak meg a felek.
Az egyezmény aláírása után az amerikai elnök hívatja a főtanácsost:
- Egyetlen rakétánk maradt csupán - azt ajánlom, tegyük meg mi az első lépést, hasladéktalanul lőjük ki Moszkvára.
Kilövik. Pár órával később az orosz elnök telefonál az amerikainak:
- Gratulálok, elnök úr. Félmillió halott, hárommillió sebesült, fél Moszkva romokban hever éas kirobbantotta országaink között a végső háborút!
Az orrsz elnök persze azonnal válaszcsapást akar, ő is hívatja a hadsereg parancsnokát:
- Ezt nem tűrhetjük! Azonnal lője ki a megmaradt rakétát! A célpont természetesen Washington!
- Urtam, azt hiszem, ez lehetetlen. Nekünk nincs interkontinentális rakétánk.
- Hogy érti azt, hogy nincs? Akkor mit láttunk a szemlén?
- Nincs, sosem volt. Azok mesterien kifestett fahengerek, gumiból készült fejjel ellátva.
- Válaszcsapást kell mérnünk az amerikaiakra. Nincs más választásunk, azt kell kilőnünk.
Kilövik. Órákkal később az amerikai elnök felhívja az oroszt:
- Elismerésem, elnök úr! Eddig kétmillió halott, tízmillió sebesült, Washington és környéke romokban, én is az atombiztos bunkerből telefonálok... és ez a vacak éppen felénk pattog!