Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Ezt elmesélem:
Pár hete jött vissza Kairóból az egyik printerünk, egy Canon MP750-es. Az elöttem itt levő srác megpróbálta beüzemelni, de hiába töltötte le a legújab drivert, semmire nem ment vele.
Ma nekiestem, driver felrak, ok, aztán kis próbálkozás, kiderült, hogy valami gáz van az USB kábellel, kicseréltem hát. Hallelujja, látja a printert, nosza, próbanyomat. Kiköpi a papirt, üres.... Ismerem a dögöt, ha nem használtuk egy ideig, beszáradtak a fejek (bravó Canon), na, innen a történet
1. fejtisztitás a karbantartás menüből, matat, csinálja.
2. fej beállitás ellenőrzése, próbanyomat: gyűri a lapot, fekete maszatos a papir
3. azanyád: fej nagy tisztitás, csinálja...
4. fej beállitás ellenőrzés: nyomtat, de a teszt sorok helyett teszt koszfoltok a papiron
5. fej tisztitás: csinálja
6. fej beállitás ellenőrzése: tök üres lap
7. fej nagytisztitás, spriccni ellenőrzés, úres lap
8. fej beállitás ellenőrzése: hibaüzenet, beállitás sikertelen, vedd elő a manuált és csináld kézzel
9. ebédidő
10.szentségelés, fizettünk több mint 100 dollárt és szar.
11.na még egy próba: nyomtat, matat a fej, mozog ide-oda, de a papir tök üres.
12.nyomtató felnyitása, hogyazakurvakaporszakállúfiaistenrakjabeleazoltáronbiciklizőaprószentjeibeatiszapartonnevelkedettredvesfarkát:
nem volt benne egyetlen festékpatron sem.