Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • BlackArt
    Ezt elmesélem:
    Pár hete jött vissza Kairóból az egyik printerünk, egy Canon MP750-es. Az elöttem itt levő srác megpróbálta beüzemelni, de hiába töltötte le a legújab drivert, semmire nem ment vele.
    Ma nekiestem, driver felrak, ok, aztán kis próbálkozás, kiderült, hogy valami gáz van az USB kábellel, kicseréltem hát. Hallelujja, látja a printert, nosza, próbanyomat. Kiköpi a papirt, üres.... Ismerem a dögöt, ha nem használtuk egy ideig, beszáradtak a fejek (bravó Canon), na, innen a történet
    1. fejtisztitás a karbantartás menüből, matat, csinálja.
    2. fej beállitás ellenőrzése, próbanyomat: gyűri a lapot, fekete maszatos a papir
    3. azanyád: fej nagy tisztitás, csinálja...
    4. fej beállitás ellenőrzés: nyomtat, de a teszt sorok helyett teszt koszfoltok a papiron
    5. fej tisztitás: csinálja
    6. fej beállitás ellenőrzése: tök üres lap
    7. fej nagytisztitás, spriccni ellenőrzés, úres lap
    8. fej beállitás ellenőrzése: hibaüzenet, beállitás sikertelen, vedd elő a manuált és csináld kézzel
    9. ebédidő
    10.szentségelés, fizettünk több mint 100 dollárt és szar.
    11.na még egy próba: nyomtat, matat a fej, mozog ide-oda, de a papir tök üres.
    12.nyomtató felnyitása, hogyazakurvakaporszakállúfiaistenrakjabeleazoltáronbiciklizőaprószentjeibeatiszapartonnevelkedettredvesfarkát:
    nem volt benne egyetlen festékpatron sem.