Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • FOXX supreme
    A dadogós meg a barátja találkoznak. Kérdezi a dadogóst a barátja:
    - Mi újság veled? Megházasodtál már?
    - N-n-nem. - mondja az. - E-e-elhagyott a me-menyasszonyom.
    - Mikor és miért? - érdeklődik a másik.
    - K-k-karácsonykor. - mondja a dadogós. - Éppen m-megkértem a k-kezét, és igent m-mondott, mikor l-l-láttam, hogy a m-m-macska k-két k-k-kis go-go-golyóval játszik, és m-m-mondtam neki, hogy "Nem-so-so-kárat t-t-te is ezt cs-cs-csinálhatod velem” - de mire k-k-kimondtam é-és o-o-odanézett, a macska már a s-s-seggét nyalta...

A cigány horgászik a folyóparton, kifogja az aranyhalat.
    - Te, cigány! Dobj vissza, teljesítem egy kívánságod!
    A cigány visszadobja a halat, de gondolja, jól kitol vele!
    - Té! Árányhál, cseréljed fél nékém Éurópát Ámérikávál, Áfrikát meg Ázsiávál!
    - Te, cigány! Én ehhez túl kicsi vagyok! Kívánj valami könnyebbet!
    A cigány gondolkozik egy ideig, majd azt mondja:
    - Tudod mit! Itt mos a folyópártnál á féléségém kb. egy kilométérré. Ménj oda hozzá, azt változtássád átal gyönyörűségésén szép királykisásszonnyá!
    A hal beleegyezik és elúszik, azonban pár perc után már jön is vissza:
    - Te, cigány! Mi volt azzal az Amerikával???

Női, és férfi gondolkodás...:

Nő: Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett, elgondolkozva néz fölfelé. Aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jaj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal...
    Férfi: Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a francba nem esik le?

A székely utast vesz föl a kocsijára. Ahogy mennek a kanyargós úton, egy kivételesen éles kanyar tűnik fel előttük, de a székely nem fékez, sőt odacsap a lovak közé.
    - Fékezzen bátyám, mert kisodródunk!
    - Negyven éve ezen az úton járok, eddig mindig sikerült bevennem ezt a kanyart.
    Nem is lassítanak, és be is veszik a kanyart. Nemsokára egy újabb éles kanyar tűnik föl előttük. Az utas megint megszólal:
    - Fékezzünk, bátyám, mert itt halunk meg!
    - Negyven éve ezen az úton járok, eddig mindig sikerült bevennem ezt a kanyart.
    Nem lassítanak, de beveszik ezt a kanyart is. Ezután egy harmadik kanyar is föltűnik, de az utas már nem szól semmit, gondolja, tudja a székely a dolgát. A kanyarnál a kocsi kisodródik, felborul és drabaokra törik. A kocsi roncsai közül egyszer csak kikászálódik az öreg székely, és így szól:
    - Negyven éve ezen az úton járok, de ezt a kanyart még sose sikerült bevennem!

A cigány bámulja a juhászt, amint az nagyot kanyarít bicskájával a ropogós szalonnából, s még meleg kenyeret tör hozzá.
    Kis idő mulva a juhász megkérdi:
    -Na cigány, kérsz egy harapást?
    -Igen, persze!
    -Na, csípd meg, Bodri!

Egy ügyvéd elmegy kacsára vadászni. Lő is egyet, de a kacsa beesik egy elkerített birtokra. A birtok tulajdonosa, egy öreg paraszt éppen ott kapálgat.
    - Uram, legyen szíves, adja már ide azt a kacsát! - kéri az ügyvéd.
    - Dehogy adom, az én földemre esett, tehát az enyém! - mondja az öreg.
    - Nana! Én egy ügyvéd vagyok, velem ne szórakozzon! Ha nem adja ide, akkor úgy beperelem, hogy mindenét elveszti! - fenyegetőzik az ügyvéd.
    - Várjon csak! Itt, vidéken a vitás ügyeket a "három rúgás törvénye" szerint rendezzük. Hajlandó alávetni magát?
    - Az mit jelent?
    - Én kezdem. Maga megfordul, én meg háromszor jó fenékbe rúgom. Ha bírja, akkor cserélünk, és maga jön. Annál az igazság, aki tovább bírja.
    Az ügyvéd végigméri az öreget, és azt gondolja: "Ezt a fazont kirúgom a világból is, ennél egyszerűbben úgysem tudnám elintézni a dolgot."
    Szóval, belemegy. Az öreg kezd. Nekiszalad, és egy akkorát rúg az ügyvédbe, hogy az beleremeg.
    A második rúgás akkorára sikerül, hogy az ügyvéd az orrával felszántja a földet.
    A harmadikra még a szeme is könnyes lesz.
    Leporolja magát, és odafordul az öreghez:
    - Na, forduljon meg, most én jövök!
    Az öreg megpödri a bajszát:
    - Jól van, feladom. Vigye a kacsáját!