Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Csibe001
    Meghal Kojak. Mennyek kapujánál ott áll Szent Péter és közli vele:
    - Üdvözöllek, mivel mind hallottuk, hogy mekkora nyomozó vagy, mielőtt végleg beengednélek a kapun, előtte teljesitened kell 1 feladatot.
    Kojak kiveszi a szájából a nyalókát.
    - Na csicseregjed picinyem!
    - Be kell menned a mennyországba és meg kell találnod Ádámot, az első embert akit az Úr teremtett.
    - Rendben.
    Kojak be, elteleik 2 perc és jön vissza Ádámot vezetve. Szent Péternek álla leesik, nem hisz a szemének.
    - Hát ezt meg hogy csináltad?
    - Egyszerűen. Bementem, elkiáltottam magam, hogy mindenki takarodjon az anyjába, ez meg csak ott téblábolt.

------------------------------------------------------------------------------
    Superman meséli:

- Te Batman, képzeld, ahogy repülök, meglátom a Macskanőt egy tetőn, amint széttárt lábakkal meztelenül fekszik egy napozószékben, és kéjesen vonaglik. Annyira megkívántam, hogyodarepültem, és durr bele...
    - És nagyon meglepődött a Macskanő?
    - Hát igen ... De közel sem annyira, mint a Láthatatlan Ember.