Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
2 vadász elmegy medvét lőni, meg is kérnek egy helikopterpilótát, hogy vigye el őket. A pilóta az erdő közepén kiteszi őket, majd mondja, hogy masnap ugyanakkor jön értük, de csak egy medvét lőjenek mert annyit bír el a gép. Másnap jön a pilóta, de látja, hogy 2 medvét is lőttek:
-Mondtam, hogy csak egy medvét lőjenek, annyit bír el a gép!
-Ugyan már, a tavalyi kollegájának adtunk 100 márkát, hogy elvigye mindkettőt, magának adunk 300-at!
A pilóta beleegyezik, majd persze a nagy súly miatt lezuhannak. A 2 vadász kiszáll a roncsokból, az egyik meg is kérdezi a másikat:
-Te, merre lehetünk most?
-Én nem tudom, kb. 1,5kilométerre onnan, ahol tavaly lezuhantunk...