Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Jasmin
    A szőke női autóst megállítja a rendőr:

- Hölgyem, ön jelentősen túllépte a sebességkorlátozást! Kérem a nevét!

Mire a szőke mérgesen:

- Igen?! És akkor engem hogy fognak utána hívni?

A szöszi kecmereg kifelé a totálkárosra tört kocsiból. Csodák csodája, egy karcolás, annyi sincs rajta. A helyszínelő rendőr hüledezve nézi a csodát, majd megkérdi:

- Mondja, hogy tudott itt, a kietlen pusztában ilyen borzalmas balesetet szenvedni?

- Hát, ahogy jövök végig ezen az úton, egyszerre csak előttem termett egy fa. Erre elrántom a kormányt, nehogy nekiütközzem. De akkor meg a másik irányból került elém egy fa. Azt is próbáltam kikerülni, mire megint jött egy fa... Végül az árokban kötöttem ki.

A rendőr a roncsok vizsgálgatása után így szól:

- Hölgyem, az nem fa volt, hanem csak a tükörre akasztott fenyőillatú légfrissítő.

Megállítja a rendőr a szőke nő sportmercijét.

- Jó napot kívánok, a jogosítványát kérem!

A szőke turkálni kezd a táskájában:

- Hogyan néz ki, segítsen már!

- Kicsi, négyzet alakú és fénykép van rajta.

A nő tovább turkál, majd előkapja a tükrét:

- Ez az, biztos úr?

Mire a rendőr belenéz, és így szól:

- Hm. Miért nem mondta, hogy kolléga?

Az autópályán járőröző rendőr csodálkozva látja, hogy egy szőke nő szalad az út mellett, de közben egy biciklit tol maga mellett. Megállítja és megkérdezi tőle:

- Hölgyem, ha már ennyire siet, miért nem ül fel a kerékpárra? Úgy kevésbé fárasztó.

- Megpróbáltam, de az túl gyors nekem - lihegi a szőke.

Két autó összeütközik a kereszteződésben. Jön a rendőrség, az egyetlen szemtanú a szőke nő. Megkérdezik a rendőrök:

- Ki volt a hibás?

- Hát, én úgy láttam, hogy egyszerre mentek egymásnak....

Hapsi a szőke barátnőjével kocsikázik, egyszer csak hallja, hogy zörög a méregdrága és igényes autó motorja. Utoljára a szöszi tankolt.

- Szívi, ugye nem a benzinen akartál spórolni? Mert ha az olcsóbbikból tettél bele, az tönkreteszi a kocsit! Nem ezért jön ez a furcsa zaj?

- Jaj már! Olyan vagy! Nem is volt olcsóbb, mindig tízezer forintért tankolok, most is annyiért kértem normált!

Egy szőke nő este hazafelé tart autójával, amikor szörnyű vihar tör ki. A jég csak úgy szakad, és a hölgy csak másnap veszi észre, hogy a kaszni tele van apró horpadásokkal. Szervizbe viszi az autóját. A szerelő hosszas nézelődés után a társára kacsint, majd azt mondja a szőkének, hogy ha elég erősen belefúj a kipufogócsőbe, a horpadások kisimulnak.

A hölgy hazamegy, otthon teli tüdőből fújja a kipufogót, amikor a barátnője - egy másik ,,szőke" - odaér, és megkérdi, mit csinál. Autós hölgy zihálva elmeséli, mit mondott a szerelő, s hogy eddig hiába próbálta, nem járt eredménnyel.

- Hát persze, így nem is fog menni - feleli a barátnő. - Előbb fel kell tekerni az ablakokat!