Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Szid #17167 Engem egyáltalán nem befolyásolnak a szappanoperák.
Sem a férjemet, José Armandót,
sem a kisfiunkat, Geraldinót."
Két ember találkozik Franciaországban. Régen nem látták egymást. Beülnek kávézni. Beszélgetnek, hogy merre ment a sorsuk. Egyszer kihozza a pincér a kávéjukat. Az egyik beleiszik. Könny futja át a szemét.
- Mi van veled, Sándor? - kérdezi a másik.
- Eszembe jutott az én drága édesanyám. Nem is tudom mi lehet vele - hangzik a válasz.
Csendben vannak pár percig, míg a másik is beleiszik. Neki is könny futja át a szemét.
- Mi a baj, Lajos? - kérdezi Sándor.
- Nekem is eszembe jutott a te édesanyád, hogy nem mondtad milyen forró ez a kávé!
Este a tanyan. A feleseg TV-t nez, a ferj ujsagot olvas.
Egyszer csak megszolal a ferj:
-Te tudtad, hogy az ember az egyetlen faj a foldon, ahol a nostenynek is van orgazmusa?
-Probald csak ki! - kap a alkalmon a feleseg.
A ferj erre kimegy. Egy ora mulva lihegve, csapzottan jon vissza.
-Hat a tehennek, kecskenek es birkanak tenyleg nem volt.
A disznoban nem vagyok biztos, mert az vegig visitott.
Két leszbikus vámpír búcsúzik: Akkor szia, a következő hónapon találkozunk!