Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • schoma
    Meghal Pablo Picasso és felkerül a mennyországba. A kapuban ott áll Szent Péter.
    -Hát te ki vagy? -kérdezi Szent Péter Picassotól.
    -Én vagyok a nagy Pablo Picasso!
    -Ugyan. Ezt bárki mondhatja. Bizonyítsd be! Itt van egy tábla meg egy kréta, rajzolj nekem valamit!
    -Rendben.- feleli Picasso.
    Nem telik bele öt perc, a táblán egy csodálatos Picasso kép díszeleg. Szent Péter elégedett.
    -Tényleg te vagy Pablo Picasso, fáradj be nyugodtan.
    Nemsokára meghal Albert Einstein. Ő is felkerül a mennyországba. Azonban őt is megállítja Szent Péter.
    -Hát te ki vagy?- kérdezi Szent Péter Einsteintől.
    -Én vagyok a nagy Albert Einstein.
    -Ugyan. Ezt bárki mondhatja. Bizonyítsd be!
    -Hogy bizonyíthatnám be?
    -Előbb itt volt Pablo Picasso. Neki egy tábla meg egy kréta elég volt.
    -Az nekem is jó lesz.-feleli magabiztosan Einstein.
    Nem telik bele öt perc, a táblán fent van a relativításelmélet, minden bizonyításával együtt.
    Szent Péter csak nézi megdöbbenten a táblát.
    -Tényleg te vagy Albert Einstein, kérlek fáradj be.
    Egyszer csak meghal Deutsch Tamás is . Ő is felkerül a mennyországba, de ő sem kerülheti el Szent Péter figyelmét.
    -Hát te ki vagy?-kérdezi Szent Péter Deutschtól.
    -Én vagyok Deutsch Tamás, Magyarország volt sportminisztere.
    -Áh! Azt bárki mondhatja. Bizonyítsd be!
    -Hogy bizonyíthatnám be?-kérdezi Deutsch.
    -Előbb itt volt Pablo Picasso, itt volt Albert Einstein. Nekik elég volt egy tábla meg egy kréta.
    -PABLO PICASSO, ALBERT EINSTEIN? KIK EZEK?-kérdi Deutsch teljesen tudatlanul Szent Pétertől.
    -Á! Tomikám! Te vagy az! Kérlek fáradj be.