Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Meghal Pablo Picasso és felkerül a mennyországba. A kapuban ott áll Szent Péter.
-Hát te ki vagy? -kérdezi Szent Péter Picassotól.
-Én vagyok a nagy Pablo Picasso!
-Ugyan. Ezt bárki mondhatja. Bizonyítsd be! Itt van egy tábla meg egy kréta, rajzolj nekem valamit!
-Rendben.- feleli Picasso.
Nem telik bele öt perc, a táblán egy csodálatos Picasso kép díszeleg. Szent Péter elégedett.
-Tényleg te vagy Pablo Picasso, fáradj be nyugodtan.
Nemsokára meghal Albert Einstein. Ő is felkerül a mennyországba. Azonban őt is megállítja Szent Péter.
-Hát te ki vagy?- kérdezi Szent Péter Einsteintől.
-Én vagyok a nagy Albert Einstein.
-Ugyan. Ezt bárki mondhatja. Bizonyítsd be!
-Hogy bizonyíthatnám be?
-Előbb itt volt Pablo Picasso. Neki egy tábla meg egy kréta elég volt.
-Az nekem is jó lesz.-feleli magabiztosan Einstein.
Nem telik bele öt perc, a táblán fent van a relativításelmélet, minden bizonyításával együtt.
Szent Péter csak nézi megdöbbenten a táblát.
-Tényleg te vagy Albert Einstein, kérlek fáradj be.
Egyszer csak meghal Deutsch Tamás is . Ő is felkerül a mennyországba, de ő sem kerülheti el Szent Péter figyelmét.
-Hát te ki vagy?-kérdezi Szent Péter Deutschtól.
-Én vagyok Deutsch Tamás, Magyarország volt sportminisztere.
-Áh! Azt bárki mondhatja. Bizonyítsd be!
-Hogy bizonyíthatnám be?-kérdezi Deutsch.
-Előbb itt volt Pablo Picasso, itt volt Albert Einstein. Nekik elég volt egy tábla meg egy kréta.
-PABLO PICASSO, ALBERT EINSTEIN? KIK EZEK?-kérdi Deutsch teljesen tudatlanul Szent Pétertől.
-Á! Tomikám! Te vagy az! Kérlek fáradj be.