Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • shad0w
    Basszus, hiába bizonygatod, hogy nem "működött" tutira te rontottál el valamit... Egyszer még régen egy másik fórumba már leírtam egyszer a megoldást (amit már itt is leírtak páran) szal bemásolom:

"Elég egyszerű... Ha belegondoltok bármilyen kétjegyű számra gondolsz és abból kivonod a számjegyek összegét a 9 többszöröseit kaphatod meg. 9, 18, 27 és így tovább egészen 81-ig. Ha megnézitek ezeknél a számoknál mindig azonos ábrát láthattok. A trükk az, hogy mikor a try againre kattintotok akkor a megváltoznak az ábrák, de 9 többszöröseinél mindig azonos ábra van.

Remélem érthető, bár szarul foglalmaztam mert fáradt vagyok, de elég nyilvánvaló a progi működése.

Csináltam két képet, hogy érthetőbb legyen.

Itt nyilván a kereszt jelenik meg a gombra kattintva:

Itt pedig a virág:

És így tovább... "

Lehet, hogy te, Foxx, nem értetted meg, hogy mi a progi lényege és gondoltál egy számra, mint pl amit írtál, a 68-ra és nem vontad ki a számjegyek összegét és vártad a csodát, h megjelenjen a szám melletti ábra... Na ez mondjuk már tényleg egy igazi "gondolatolvasó" program lenne :)