Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Basszus, hiába bizonygatod, hogy nem "működött" tutira te rontottál el valamit... Egyszer még régen egy másik fórumba már leírtam egyszer a megoldást (amit már itt is leírtak páran) szal bemásolom:
"Elég egyszerű... Ha belegondoltok bármilyen kétjegyű számra gondolsz és abból kivonod a számjegyek összegét a 9 többszöröseit kaphatod meg. 9, 18, 27 és így tovább egészen 81-ig. Ha megnézitek ezeknél a számoknál mindig azonos ábrát láthattok. A trükk az, hogy mikor a try againre kattintotok akkor a megváltoznak az ábrák, de 9 többszöröseinél mindig azonos ábra van.
Remélem érthető, bár szarul foglalmaztam mert fáradt vagyok, de elég nyilvánvaló a progi működése.
Csináltam két képet, hogy érthetőbb legyen.
Itt nyilván a kereszt jelenik meg a gombra kattintva:
Itt pedig a virág:
És így tovább... "
Lehet, hogy te, Foxx, nem értetted meg, hogy mi a progi lényege és gondoltál egy számra, mint pl amit írtál, a 68-ra és nem vontad ki a számjegyek összegét és vártad a csodát, h megjelenjen a szám melletti ábra... Na ez mondjuk már tényleg egy igazi "gondolatolvasó" program lenne :)