Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
En a körülmenyekhez kepest adok magamra...
Nem log ször az orrombol, meg mashol sem bozontos, fürdök minden nap es borotvalkozok, a mellemen alapbol nincs ször (sajna) es a kezeimet/labaimat is apolom...
Izmokat ne varj, legalabbis felsötesten, mert konditerembe nem lehet berangatni, bar most gondolkodom rajta, hogy valami küzdösportot kene kezdeni, mert abbol meg haszna is lehet az embernek es az meg erdekes is.
Szoval asszem atlag pasi vagyok. Nekem eleg csak egy olyan atlag nö, aki szinten ennyire ad magara. A lenyeg, hogy csinos legyen es ne lehessen könnyebben atugorni mint megkerülni, akkor mar ok :-))
Ja, a baratnömet nem a mümellre akartam ravenni, hanem a masik temara :-))