Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
. A normális gyerekek jellegzetessége, hogy nagyon ritkán viselkednek normálisan.
. Vettem a fiamnak egy garantáltan törhetetlen játékot. Az összes többi játékát azzal törte össze.
. Nagyon sokkal tartozom a szüleimnek. Kiváltképp az apámnak és az anyámnak.
. Az apám és anyám elso fokon rokonok. Ezért vagyok ennyire egyforma.
. A kisebbségi uralom tökéletes példája az, ha kisbaba van a háznál.
. A tizenhetedik születésnapomra néhány boröndöt kaptam az anyámtól. "Minek ez?" kérdeztem. Azt mondta, találjam ki.
. Ne hacacárézzál, mert leveszem rólad a kezed!
. Amikor megszülettem, annyira meglepodtem, hogy másfél évig meg sem szólaltam.
. Példaképre nagyobb szüksége van a gyereknek, mint bírálatra.
. Olyan az arca, mint a gólyának, aki leejtette a babát, és éppen jön, hogy megmagyarázza a szüloknek.
. A kisfiam elesett, és eltörte a haját.
. A vegetáriánus nem eszik semmi olyat, aminek gyereke lehet.
. Az apa ésszel, az anya szívvel szeret.
. Meg vagyok zavarodva, mint csecsemo a topless bárban.
. És akkor szüleim végre felfogták, hogy elraboltak, és azonnal akcióba léptek: kiadták a szobámat.