Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Mayday
    A Madam kinyitja a bordélyház ajtaját, és meglát egy ötvenes,cingár urat.
    - Segithetek? - kérdezi a madam.
    - Nataliát akarom!!!
    - Uram, Natalia az egyik legdrágább lányunk, talán inkább mást......
    - Nem, nekem Natalia kell!!! Megjelenik Natalia, és közli az úrral, hogy ezer dollár a tarifája. Az szemrebbenés nélkül benyúl a zsebébe és odaadja az ezer dollárt. Felmennek egy szobára és egy óra múlva a férfi elégedetten távozik. A következo estén az úr ismét megjelent és Nataliát követelte.
    Natalia elmagyarázta, hogy egyetlen vendége sem jön két alkalommal egymás után, és nincs árengedmény, de amikor a férfi megint odaadott ezer dollárt, egy órára újból övé lett a lány. Harmadnap alig hittek a szemüknek, amikor a férfi ismét ott volt. Újra odaadta az ezer dollárt és máris vitte a lányt. Mikor letelt az óra, Natalia meg is kérdezte:
    - Senki nem kérte meg szolgálataimat egymás után háromszor. Honnan jött maga???
    - Philadelphiából.
    - Komolyan??? A családom pont ott lakik!
    - Tudom. Apád meghalt és én vagyok a novéred ügyvédje. O kért meg arra, hogy adjam oda neked ezt a 3ezer dollárt.