• Jont100
    #974
    Sziasztok!
    Mióta ismerem a Linkin Parkot (2000-es évek eleje) mindig is szerettem az együttest és kb.: az összes albumuk megvan, az egyik kedvenc együttesem ebben a műfajban.
    Chester halála és körülményei számomra is nagyon lesjutó volt olvasni és hallani, sokáig fel sem fogtam.
    Az itteni koncerten sajnos nem vettem részt. (utólag bánom is rendesen)
    A Linkin Park jövője témához szólnék hozzá pár mondatot, ha senkinek sincs ellenére.
    Az együttes jövőét tekintve én is azon a véleményen vagyok, hogy Chestert 100%-osan pótolni lehetetlen, akárkit is tennének a helyére ugyanolyan sosem lesz már, ebben szerintem nagyjából mindenki egyetért.
    Viszont ha mégis a folytatás mellett döntenének, egész véletlenül, de sikerült rábukkannom egy a jelenleg még huszas évei elején járó (tehát még bőven fejlődőképes!) Angol Linkin Park rajongó srácra, akit én személy szerint el tudnék képzelni, mint új énekes. (aztán nyilván lesz, aki nem osztja ezt a véleményt)
    Sok jó és kevésbé jó feldolgozást látni a hallani a neten, de ez a brit srác mégis kiemelkedő, hiszen ő rendelkezik valami olyannal, amit azthiszem kevesen mondhatnak el magukról.
    Amellett, hogy elvileg tök egyedül saját dalokat ír és készít, (sok saját dala szerintem teljesen megállja a helyét) így videókról korához képest jó énekesnek tűnik,de ami miatt mégis különlegesnek tartom őt, az a hangszíne.
    Hallgassatok bele, ha gondoljátok:
    Razor Red Noise
    A Control vagy a Reboot vagy éppen a Colour teljesen vállalható szerintem, főleg annak fényében, hogy látszólag tök egyedül, az otthonában rakja össze ezeket a számokat.
    Itt van vele egy kisebb interjú is: (angol nyelvű)
    Exclusive Interview with Razor Red Noise
    És a végére hagytam a lényeget, készít Linkin Park feldolgozásokat is és nem is akármilyeneket.
    Van egy másik csatornája, ahova csak ezeket a feldolgozásokat tölti fel:
    Alex Mcmillan
    Ugyan nem olyan erőteljesen és energikusan, mint Chesternél, de nekem személy szerint Alex előadásában döntő többségében átjön a Linkin Park feeling.
    Szerintem nagyon jól sikerült neki a Numb vagy a What I've Done vagy a Leave Out All The Rest vagy éppen a One More Light de említhetném akár a Heavyt is vagy éppen a Battle Symphonyt is.
    Tény, hogy Chestert nyilván 100%-ban Alex sem tudná helyettesíteni, (meg senki más sem) de én úgy gondolom, hogy a jelen körülmények között, így kívülállóként számomra Alex egy jó választásnak tűnne. (a videók alatti kommentelők közül is sokan bíztatják) a Linkin Park számára.
    Aztán nyilván lesz aki nem így gondolja.
    Bocs mindenkitől, ha kicsit hosszúra sikeredett, csak gondoltam bedobom őt, hátha esetleg még Alex nem volt téma a fórumon (ha volt, akkor bocs mindenkitől) és hátha valakinek még új.
    További szép napot mindenkinek.