• TBTPumpa
    #951
    omg, megérkeztek a szakértők. Mennyivel szebb világ lenne, ha ők adnának tanácsot mindenben. A 16 évükkel akkora tapasztalatuk van az életről, amit egy 60 éves is megirigyelhet.

    Én nem tartom magam vérbeli rajongónak, viszont az összes számukat ismerem, összes lemezük megvan eredetiben (az új is) és képben vagyok az együttessel kapcsolatban. Nekem az új album is tetszett, semmi bajom nem volt vele, még a Heavy-nél sem rinyáltam, mert üdítő újdonság volt.
    Viszont én is magam alatt voltam a haláleset megerősítésekor. És mivel már veszítettem el közeli hozzátartozómat a depresszió miatt, van elképzelésem róla, hogy az milyen lelki állapot és milyen komoly betegség. Senkinek sem tudom kívánni azt az állapotot, amivé az teszi az embert. Épp ezért már kinőttem abból, hogy bárki felett ítélkezzem. Sajnálom, hogy Chester ezt az utat választotta, de ez van. Rajta kívül senki sem tudja mik történt vele, miket hogyan élt meg, mi okozott komoly törést nála. Könnyű okosnak lenni és magyarázni - utólag főleg.