FAiR#48
Na itt vagyok netcraft.. hát baromi jó öcsém, erre a gyönyör? rózsaszín fos sitera mindig is vissza fogok térni ez annyira megtetszett nekem. egyébként moon kösz de ezt eddig én is tudtam, csak nem láttam értelmét letölteni ha nincs mi kihasználja azt a fost. elvégre ez a cikk is a linuxos játékokról szól, nem a GeForceról. Linuxos játék meg nincs, vagyis van de szar. Ja meg azt se felejtsük ki hogy nincs is aki csak azért telepített volna linuxot hogy az ott lév? király játékokkal jáccon, úgyhogy sorry. Télleg nagyon szép és jó a linux, majd meglátjuk mi lesz. Majd akkor pofázzál itt a nyerni fog dumáddal, ha otthon majd több Linux fut mint Win, meg ha majd a Pc Guru táborba már csak linuxon nyomjuk a Counter Strike-ot meg a Quaket, addig meg kell a francnak, az egész szaros linux, a maga kis anti felhasználóbarát dolgaival, meg az x darab partíciójával, mennyen a retekbe azt majd akkor szóljon ha fel tud mutatni valamit... ixyon majd te is akkor pofázzál itt ha lesz leglalább egy pár rohadt jó linuxos játék csúcs grafikával, amiért megéri feltelepíteni azt a fost, meg a kernelt fordítgatni jobbra balra hogy végre m?ködjön már.