• CAD
  #22
  Láma: az, hogy ezer éve 40-50 ev volt a max korhatar, annak az az oka, hogy sok ember meghalt betegsegek, mostoha korulmenyek miatt... nem mindegy, hogy az ember fel eletet, nap mint nap kuzdve, mocsokba tolti, vagy pedig agyba kel fel, es orvosagokkal segitik a betegsegek legyozeset.

  Darki: igaz, fejlodik minden, de ami 100 ev alatt fejlodik az mar teljesen kovetketetlen lesz szamunkra, mondom csak nezz nagyapainkra, apainkra... ok az elo peldak, vajon kibirnank-e azt, szellemileg? - vagy beleorulnenk?

  A lehetoseg addot, de mint az elozo hozzaszolasokba mondta valaki: hadaszat. Ez a kulcsszo, hideghaborunak mar vege, de vannak uj ellensegek, kepzeltek vagy valosagosak, csak egy pelda: ha ezzel a dologgal pozitiv iranyba is lehet az eletet befolyasolni, ugyanigy forditva is igaz... tehat ugye minden ember kap kiskoraba egy oltast (gyermekbenulas ellen asszem) - namost (ez összeskuves elmelettel el fel) - ha ebbe valamilyen modon belekerul az a manipulacios orvossag, akkor egy egesz nepet kiirthatnak vele, amirol senki nem fog tudni, csak akkor amikor mar sorba hal meg mindenki. Abba pedig biztos lehetsz, hogy nem pozitiv iranyba foglyak hasznalni eloszor... lasd atomenergia. Szerintem egy jelentos hatastanulmanyt kene vegezni, az elet minden teruleten, mielott belevagnank, mert bizony meg nagyon nagyon sokmindent el lehet rontani, tobbet mint gondolod...

  Beren altal felvetett problema is erdekes, de szerintem ez csak azoknak lesz problema akik az elso generacio az uj hosszab eletu embereknek (de idegenul hangzik!), kesobb ez megszunik.

  Mad Guy: imho, ez a gyogyszer az egesz eletant lelasitja, igy a "rancosodast" is, egyszoval megnyujtja a kulonbozo fejezeteket az eletben...