nekem is van, és ma kijött, és iszonyú szarul voltam / vagyok :-S
  • yugoslave
    #142
    Nekem minden nap kijön, ha nem kezelem magam rendszeresen. Vagy tabit be kell néha vennem vagy naponta fújni az orrsprét, hogy ne duguljon be az orrom és hogy ne tüsszögjek, meg fújjam egész nap. Kinek melyik márka vált be? Szerencsés vagyok, hogy nekem ennyi elég és vége a kínoknak
    Szemem igaz néha viszket, de olyankor felkapom a szemüvegem, ha épp süt a nap, akkor még nem is ciki, így a pollenek nem mennek bele annyira a szemnyálkahártyába és elmúlik a viszketés, no meg nem szabad vakarni sem, mert annál jobban fog viszketni és annál több pollent és koszt dörzsölünk bele.
    Bőrtesztre visszatérve: nekem is azt csináltak és kimutatta, hogy kutyára macskára meg porra, meg kb mindenre allergiás vagyok csak a parlagfűre nem és hogy milyen szerencsés vagyok. Erre mondtam, hogy van kutyámmacskámháziporom még sincs egész évben bajom, csak tavasz végén és nyáron kb júliusig. Erre azt mondták, hogy akkor a pázsitfüvekre vagyok allergiás a többi pedig tünetmentes, érezzem magam még szerencsésebbnek.