Egy újabb FPS csak ...
  • skorpio7
    #9
    Tudod te az mi , csak egy kicsit körmönfont módon fogalmaztam .
    A játékban az első fegyver , amivel elsődlegesen ütsz , másodlagosan ... elektromosan sokkolsz ! :))) Szóval olyan , mint kint a réten az elektromos terelő drót , vidékiesen szólva ösztökélő ( arra ösztönöz , hogy a kerítésen belül maradj :) ) , más szóval "ösztöke" !
    Még valami ... NAGYON ÁLLAT EZ AZ EXTRAS !!!
    Eddig azt nyomtam .Bár nagyon kár , hogy a házat nem lehet szétrobbantani .
    Szóval nagyon tetszik , ahogy ropog a talpad alatt az üveg , de ez a környezet átalakítás a legkirályabb !
    Először is csináltam egy kb. 200 m hosszú alagutat lefelé amiből éppen csak látod még a házat , majd gondoltam egyet és elindultam balra is , jobbra is , hogy gyűrű alakba is legyen egy alagút , más szóval , hogy összeérjen a két vége .
    Kicsit lyukacsos lett a talaj , de csak összejött . :)))
    Mostmár csak arra leszek kíváncsi , hogy milyen multiplayerese pályák lesznek hozzá ... már csak azért is , mert ha elképzelek egy földalatti csatát , ahol te a lakítod át a környezeted ... az nagyon tuti lesz .
    Gondolj csak bele ... úgy át lehet alakítani mindent , hogy ember legyen a talpán , aki kiismeri majd magát egy ilyen terepen .Itt nem fog az számítani , hogy ki mennyire tanulja be a pályát , mert igencsak meglepődik , amikor 2-3 alagút is van ott , ahol előtte csak egy sima fal volt .
    Szóval mostmár alig várom , ez tényleg baromi jó ötlet volt a fejlesztőktől ! :)