by BHUNTER
  • Bazsa20
    Szevasztok!

Lenne egy elég súlyos problémám a prg-vel kapcsolatban,mégpedig az,hogy összesen két felbontás közül választhatok:640*480 ill. 800*600...Triple buffer természetesen sehol. Ha van valakinek ötlete,hogy mi lehet ennek az oka azt naggyon megköszönném!
    S3 Savage 2000-es cardom van.

Ui:nem tudom olvastátok-e a decemberi pc guruban a fifa értékelését,de egyszerűen felháborítóóó...ennyire ócsárolni egy programot..hááát,tudjátok megvan a véleményem a cikk írójáról!!!Másoknak is mutattam már a cikket (többek között a bátyámnak is) és megbizonyosodtam arról,hogy nem csak én vagyok ennyire felháborodva a játékleírás kapcsán...Talán ha kicsit lejjebb tenné a mércét az imént említett személy (nem szégyen az Amateur fokozat),akkor biztos menne is neki a játék és nem pedig folyton káráálna!!!Üzenem neki,hogy ne mindig az Nhl-el jöjjön,hogy húúú az mennyire menő + minden egyéb... nincs egyszerűbb dolog annál,minthogy kritizáljunk valamit,ezek után meg üljön le az ember,mintha mi sem történt volna és játsszon jó szájízzel a frissen vett programmal és had tegyem itt hozzá,hogy ugyebár nem is kis összegről van szó.
    Remélem a fenti kérdésemre kapok választ!

Üdv Mindenkinek!