Rákkutattás - United Devices
  • keeper2
    #868
    Registered Member Since: 11/27/2001
    Total CPU Time (y:d:h:m:s) (Rank) 1:032:23:43:32 (# 78,501)
    Points Generated (Rank) 186,852 (#59,787)
    Results Returned (Rank) 938 (#70,695)

    És ez csak egyetlen gép, az itthoni számítógépem, ami ráadásul éjszaka nem megy (hogy tudjak aludni mellette), nem pedig ráállítva a munkahelyem egész fürtözött ipari szerverfarmját :)
    Egyébként, a hpf automatikusan frissiti magát, ha az töltődik le. Letölti magának a szükséges módosításokat, csaképpen én nem komálom. Egyrészt, szerintem a rák kutatás lényegesebb, (a korábbi projecteknél is lényegesebb), másrészt, ha hpf-en van, akkor valamiért indításkor lefagy a gépem. Elindítom a gépem, és 3 alkalomból 2x nem tudok semmit csinálni vele. Mármint, egér kurzor megy, a gép dolgozik is, nem fagyott le, de nem lehet semmit sem elindítani. Nem volt egyszerű rájönni, hogy a hpf a hibás érte. Bár, ez még december elején volt, és azóta írták, hogy valamiféle hibát javítottak benne.
    Illetve, elgondolkodtam már többször is azon, hogy bár nagy nevek állnak mögötte, a mai kapzsi kapitalista világban hogy lehetünk teljesen biztosak, hogy nem mondjuk egy akármilyen xy cég kereskedelmi termékeik fejlesztéseit számoljuk, vagy neadjisten egy új biofegyver előállításában segédkezünk. Egy megfelelő tartalmú táska a megfelelő személyeknek bárkit rávesz bármire. És amerika is bebizonyította már, hogy a legfelső hatalom a nagy kereskedelmi cégek, és nem a kormány :(
    Illetőleg, van ugyebár az a nézet is, hogy a rák csak egy ellenvírus. Más nézőpontból szemlélve, az emberiség a föld számára olyan, mint egy fertőző vírus, ami teljesen megsemmisíti azt. Mi van, ha a rák a föld védekezése az embernek nevezett vírusra?