10877436381340714828.png
  • Bandras DaSilva #7060
    Igen, kcisit furi a logikája, de kell stimpack a gyógyításhoz. Akkor kapsz xp-t. Mos Eisley-ban lehet relatíve jól húzni az elején a cantinában. Van pár entertainer ott és azokat lehet gyógyítgatni mert lemegy az actionük, azt is gyógyítja az alap stimpack. Amúgy van pack nélküli heal is az elején, de az elég lassú és nem nagyon gyógyít.

    Amúgy a zsé nem olyan nehéz. Ha nagyon hamar halsz mindentől, akkor lehet pár delivery küldivel kezdeni, bár azok nem hoznak sokat. Utána a faction küldik relatíve könnyűek. Én most riflemant próbálok összerakni és a sima marksmanos pár kockával már 1 shotolok általában, így elég hamar lemegy az a pár ellen a campeknél, aztán már egyszerű szétlőni a bázist. Ezzel lehet 1-2k-t keresni. Mondjuk xp-ben nem túl sok, de legalább tudsz buffért fizetni meg fegyvert veni.

    Ha van már pár kockád, akkor lehet menni a sima mission terminálhoz és onnan már sok az xp meg a zsé is jobb. Már 4-5k-kat is lehet kapni egy küldiért. Ott arra kell vigyázni, hogy amikor már a lairt lövöd/lövitek, egy pár attack után érdemes kis szünetet tartani mert néha késve spawnolnak az addok aztán, ha lövöd az összes rád ugrik.

    Naboot és Tatooine-t néztem eddig meg. Naboon senki sincs, Taton Mos Eisleyban lehet jó buffokat szerezni (doctor, ent), de aztán én el szoktam menni Bestine környékére...ott kevesebb az elhagyott ház, így gyorsabban pörögnek a küldik.


    Utoljára szerkesztette: Bandras DaSilva, 2020.06.26. 09:13:51