Anachronox (Eidos-Ionstorm)
  • Jacky
    Na, nehany valasz:a havas varosban- Whitendon - a csaj, ha jol valaszolsz, kapsz tole egy Cobalt Crawlert. Beszelgetni kell mindenkivel.

Votown-ban a robot, aki eltunt targyakert kuldozget, nekem kb. 7-8 utan adott egy MysTech-et. Ugy tudom, veletlenszeruen adja, akar a Shadow Bracert is megkaphatod! ami sebezhetetlenne tesz!

A 4 lapbol allo tervvel menj el Democratussal a Sender Stationon levo GDP Hotelbe, beszelj a demokratusi fickoval, jo penzert a tervbol megcsinalja a fegyvert/pajzsot. A tovabbiakat is nala kell megcsinaltatni.

A Red Bipidri kuldetest a Fountan-nel alldogalo csoka adja.

A legjobb Mystech recept igy kezdodik: Vegy 8 Cobalt Crawlert :) ... es maris kesz a Hecatomb varazslat, ami 9999-et sebez mindenkin!!

Sly csucsfegyvere: a Wild Mosst elviszed a mugmugokhoz, erre adnak egy medalt. Anachronoxban a Franks Flophouseban mesterfoku zarfeltoressel be tudsz menni egy ajton, ahol a medalert cserebe odaadjak a legjobb fegyvert ami Slynak valo.

Remelem segitettem. Egyebkent a legtobb kerdesre a valaszt a PC Guru leirasabol szedtem, ami hatarozottan nem rossz, ajanlom mindenki figyelmebe.