Melegsátor-meghívó
  • strelitzia
    A pedofíliát a tudomány betegségként tartja nyilván, mig a homosexualitást csak az átkosban tartották betegségnek és benne is volt az orvosi könyvekben. De a tudomány fejlődik (bármennyire is fáj ez neked) és levették a betegségek listájáról. Rendellenesség... hát fingom sincs és igazán nem is érdekell. Ezt inkább bántólag használják az emberek. Rendellenesség pl. a sziámi ikerség, vagy a csonka végtaggal születők (elnézést kérek tőlük, hogy pont őket hoztam fel példának), és csak a buta emberek nézik ki őket. De mit várhatunk egy olyan világban, ahol a vakokat, mozgássérülteket, vagy más embereket akik elütnek az ÁTLAGTÓL kinézik és fertőző betegként kezelik őket. Ahol egy mozgássérültnek is azt monják -sajnos erre nem tudsz közlekedni, de különben is miért nem marad az ilyen otthon?- ez a fajta viszonyulás embertársainkhoz gusztustalan és részemről ez nem tolerálható. A buziknak annyiban van könnyebb helyzetük (egy- két kivétel azért van), hogy nem látszik rajtuk másságuk. Inkább azon kellene eltöprengeni mi lenne, ha én lennék ilyen (tudom ez lehetetlen, én nem lehetek aberrált). Mindenkit megáldott az élet fantáziával, így talán egy csöpp empátia is szorult mindenkibe. Nekem milyen érzés lenne ha megbámulnának az utcán és látom, hogy csak azért nem hánnya el magát, mert nincs nála hányótasak? Milyen érzés lehet, ha összesúgnak a hátad mögött és tudod, hogy nem azt mondják _