ezért én is megharagudtam , de ne feledjük, hogy axn. néha mikor nem láttam rtlen lostot, letöltöttem netről a magyart, ami az axn-es volt, az is szörenyű volt...jó, ugyanazok a hangok, de nem is eltüntek, hanem elveszett paradicsom volt a címe, meh pff... tök más fordítások voltak. enterprise első évadja lemetn viasaton, ott még térhajtómű volt, meg tpol, meg sok apró dolog, viszont axn meg görbület, meg :CCC
monjduk már hozzászoktam, hogy görbüelttel utaznak
de csak 3 szikronszinészt kellet volna megkérni. akik szvsz még csak nem is lettek volna drágák, mert nem nagyon hallani őket.
nemezisbe meg tudták csinálni, miyl kellemes meglepetés volt, amikor janeway admirális picardal beszélt, és a sorozatból megismert hangjuk volt:) pedig azt is hbo szinkronizálta:C
meg a végén amikor ment a 3 enterprise... és a startrekes dumát... kismilió filmbe meg sorozatba lehet hallani, ahogy monjdák, hogy az űr a legvégső határ, + a többi szoveget, erre itt tökéletesen elbaszták.
kirk hangha úgyis mind1.. sörö9s sándor szinkronizálta, ő meg sisko hangja lett XDDDDDD
tényleg shatner meg sisko hangja mennyire hasonlít? (legacyba shatner hangja elég öreges:( )
kicsit furcsáltam, hogy enyni év után troi miylen jól néz ki. pedig a sorozatba nem tetszett, csak a filmekbe:D