• ixyon
  #1
  akkor azt a masik cikket is kerjuk hamar megirni!
  es szerintem ez a gep nagy de nagyon undoritoan nez ki, es ha tegyk fel nem is sokkal dragabb, mint a 747-400as, akkor sem hiszem, hogy ez a nagy kani malacformaju gep fel fog rudni emelkedni 6 hajtomunel kevesebbel.
  nomeg amint azok, akik mar 1 kicsit utanaszamoltak ezeknek a cgeknek mar regen nem az utasok a fo beveteli forrasaik, hanem a posta, es egyeb cegek, ugyani az o csomagjaikert sokkal tobbet kernek, mint 1 utasert. es valljuk be, nem is fogyasztanak annyi mindent, es nincs szukseguk legikiserore. namarmost en biztos vagyok benne, ha ez a gep nem lesz sokkal nagyobb, mint a tobbi, akkor ennek joval kisebb lesz a csomagtere, mert a sok fedelzetnek is hely kell, meg a tobb embernek tobb elemozsia, meg tobb viz, meg konditeerem zuhi nelkul ugy nem meno, mert buzleni fogsz, mint a szar, meg az etterem sem meno ha nincsen rendes konyha rendes raktarral.... hat ez nemhiszm, hogy barkinek is megerne, hacsak nem 1.osztalyu miloiomosoknak szol majd az egesz, akik vallalnak kotelezettseget 1000000000000$ elkoltesere a fedelzeten, es kifizetik a repcsijegy 20*os arata sima 1. osztalyhoz kepest.
  szerintem ez valami olyasmi lesz, mint a concorde, ami szep, meg jo hogy van, meg volt, tapsolt az egesz vilag, es mindehonnan azt halloytak az angolok, meg a franciak, hogy: -gratulalunk! nagyon ugyesek vagytok! hasznaljatok egeszseggel!
  osz nem is csainaltak csak 23mat, mneg azok is mennek vagy heti 1 kort.