Unreal Tournament vs. CounterStrike
  • Rincewind
    #21
    A csalásokra találták ki a PunkBuster nevű nagyon hasznos kis progit! Futtatni kell a CS-el párhuzamosan. Ezután olyan szerverre kell csatlakozni, ahol a PB használata kötelező. Ha minden smakkol, akkor senki sem fog csalni, ugyanis, ha a PB érzékeli (márpedig érzékeli ebben biztos lehetsz), akkor bannolja is a csávót és utána fel sem engedi! Tehát, ha egy szerver "Pb required", akkor gyakorlatilag csalásmentes! Mi mindíg ilyen szervereken játszunk vagy olyanon, ahol ismerjük már a játékosokat.
    És itt említeném meg neked (mivel most játszol vele először neten), hogy használd a Roger Wilcot! Ez egy online cb-rádió. Kell hozzá egy mikrofon meg a progi és már kész is! Fantasztikus érzés, ahogy ölöd a terroristákat és közben folyamatosan beszélitek a stratégiát :)) Olyan mintha, hirtelen tényleg ott lennél a helyszínen! Fantasztikus hangulata van! Egyébként vigyázz mert könnyen függővé válhatsz!!!
    Én sajnos elkövettem azt a hibát, hogy elkezdtem CS-ezni, és azóta nekem más játék nem is létezik onlineban. Leültem már UT-zni, nyomultam a Quake3-al és a Deus EX-el, de valahogy egyik sem ért a CS hangulatának a nyomába...
    Szóval vigyázz :))