1418743729.jpg
  • PiszkosFred
    #23274
    Több száz órám van mindkettőben (FO76/ED, meg minden open world/sandbox játékban), így ki merem jelenteni, hogy az Eliteben is igaz az a mondás, miszerint minden login előtt ki kell találni egy célt, amit aznap el akarsz érni, mert maga a játék teljesen elengedi a kezedet és a nagy szabadság néha nem csak előny, hanem elrettentő faktor is. Ahogy a FO76-ban, itt is jó, ha ott a cél a szemed előtt, legyen az akár az első 10k/100k/+ credit megszerzése, a sidewinder lecserélése egy Haulerre/Cobrára, X bolygóra eljutni, megnézni ezt, lefotózni azt, kipróbálni a harcot, stb.

    Az első hajód a Sidewinder ingyen reprodukálható/lekérhető ha megsemmisül, ezért nyugodtan vágj bele bármibe, túl nagy kár nem fog érni (max csak a rakomány semmisül meg, ha van), kvázi kötöttségek nélkül próbálkozhatsz. Később sem lesz gond, bármelyik hajódat visszakapod "halál" esetén, de akkor már fizetni kell érte - igaz a biztosítási díj sem sok, de inkább próbálkozzon az ember egy "ingyenes" hajóval, mint sem azzal, amiért megdolgozott :)

    A már ismert PH-s anyag mellett nagyon ajánlom Cooper videóit a játékról, régiek, de az alapokat nagyon jól elmagyarázza, összeszedetten és érthetően.

    Jó játékot és BÚÉK.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.12.31. 13:37:53