1418743729.jpg
  • RJoco
    #23271
    Szia!
    Nem, az Elite nem X. Ezt jó, ha az elején tisztázzuk.
    Itt nincs management egyáltalán.
    Van egy hajód (az elején), amiben ülhetsz (asszem már járkálhatsz a kabinban) és vezetheted. Később vehetsz más hajókat, amiket szintén vezethetsz. De egyszerre csak 1 hajót. Átszállni csak azon az állomáson tudsz, ahol a hajód hagytad. Illetve van szállítási lehetőség, ilyenkor ismeretlen egyének átszállítják a hajód arra az állomásra, ahol épp tartózkodsz.
    Nem építhetsz birodalmat, sem állomásokat, semmit.
    Bolygókra leszállhatsz, a legújabb kiegészítővel sétálgathatsz is, ha erre van inger, amúgy egy SRV-nek becézett járművel lehet gyorsan közlekedni rajta. Vannak telepek, meg elhagyott dolgok, lezuhant hajók. Minden esetben arra a hajóra kell visszatérni, amivel leszálltál.
    Bérelhetsz pilótát és, ha van hangár a hajódon, akkor kis harci madarakat tarthatsz benne, amiket a pilóta vezetni tud. Vagy te is beszállhatsz, ebben az esetben a pilóta a nagy hajót vezeti. Szóval, mint látható, csak 1 hajót vezethetsz. A pilótádnak adhatsz alapvető utasításokat, mint a támadj, maradj, dokkolj vissza, stb.
    Vehetsz nagy Carrier-t is. Ez kicsit olyan, mint egy mozgó állomás. Akkor érdemes főleg, ha csapatban játszod.

    A játékban rengeteg a lehetőség, pár száz órát én is beletoltam. Nem elijeszteni akarlak, csak lásd, hogy ez nem X. Ettől függetlenül nagyon élvezetes és szép játék.
    Én játszottam már mindennel. HotasX volt a favorit. De párszor repültem bill+egér párossal és kipróbáltam xbox kontrollerrel is. Minden esetben először végigmegyek a gyakorló részen. Ha már rég játszottam vele, akkor is rászánom az időt és végigmegyek rajta. Legalább az alapvető dolgokkal tisztában legyek. Illetve, ha kell valamit állítani, akkor még büntetlenül megtehetem.
    Ha valami nem az igazi, akkor a beállításokat kell piszkálni. Rengeteg lehetőség van. Esetleg érdemes nézni neten egy-két lehetőséget. És egy szimpatikusat kinyomtatni. Vagy, ha nem tetszenek, akkor csak egy "üres" kontrollerképet kinyomtatni és arra ráírni, hogy te mit, hova állítottál be. Amíg meg nem tanulod, addig jó, ha van egy puska a közelben.