1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Kancsalborz
    #24715
    Igazi tipikus náci terelőduma.
    A "kretén" szó megjelenésekor a 19.sz.-ban meg képzeld még a legkisebb mértékben sem számitott pejoratívnak, pusztán egy sújos pajzsmirigy fejlődési betegség orvosi megnevezése volt. Jóval ezután kezdte a szleng nyelv a végtelen ostobaság egyik jelzőjeként használni.
    Na ugyan ez a helyzet a nácival is. Tudom a magatokfajta alternatív "szarmosdató" valóságában ez furán hangzik, de ez csak egy rövidítés hogy ne kelljen mindíg leírni hogy :
    idióta faj, és idegengyűlölő, homofób, rosszindulatú, erőszakos gecik. Egyszerűbb a náci. ;)
    Szivesen.
    Az már a szokásos sötétség ismérve, hogy a másik felet teljesen hülyének nézve még te akarsz itt "alapfogalmakat" megmagyarázni, holott egy átlagos műveltségű ember is teljesen tisztában van a szó jelentésével.
    Meg azzal is, hogy miért írtam az általam említettekre hogy azok, nem kell a maszatolás... :)
    Akkor meg hogy ha te az általam említett oldalakat olvasva még ide is jössz védeni őket, ne hablatyolj nekem itt a toleranciáról, mert a szó valós értelméről még halovány lila fogalmad sincsen.

    Csak az utolsó 60-70-hozzászólásban van minden : "Négerezés, migránsozás, cigányozás, zsidózás, buzizás, nők lenézese, dagadtozása"
    Nem tudom miért kezdtek ilyenkor fennhangon sipákolni, meg "toleranciázni", német bajszos karlendítő öreg haverotok pontosan ugyanezen vezérelvek alapján vezette a nácipártot, ugyan azt írogatjátok mint ő. Azt még ti vagytok megsértődve, ha átlag jóérzésű emberek ugyan azt a nevet használjak rátok ? XD...