Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
TPistike1973 #24444 Tisztelt Illetékes!
Nem tudom, hogy kihez fordulhatok a problémámmal. Gondoltam, írok ide, hátha sikerül orvosolni. Közel 1 éve nem tudok belépni a közel 12 éve használt nickemmel (Tsityu). A jelszót nem felejtettem el, de kértem a biztonság kedvéért egy jelszó emlékeztetőt, amit valszeg meg is kaptam a beállított emailemre. A gond az, hogy nem tudtam megnézni a kapott jelszót, mert utóbb kiderült, hogy azt az email fiókot valaki vagy valami törölte. Megjegyzem, hogy freemailes a fiók. Akkortájt hetekig nem lehetett a szolgáltatónál belépni a levelezőbe. A kapcsolatot felvettem az ottani üzemeltetővel, akik közölték, hogy a fiókot törölte valaki. A kérdésem annyi, hogy ebben az esetben mi a teendő? Kuka a 12 éve használt vip-es nickem? A választ előre is köszönöm.