1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Dj Faustus #12182
    "Járt bűntetőpont,de hogy 3 szor annyi bűntetést kapjak mint első alkalommal, mert most épp őt "piszkáltam" nem értek egyet."
    1. büntipont a hangnemért
    2. büntipont a feleslegesen nyitott topikért (humoros, flash)
    3. büntipont a moderátor piszkálásáért
    És még kaphatsz azért is - Hofit idézve - mert nincs rajtad füstszűrős sapka (a fórumon nincs "demokrácia","népuralom").

"ezért vagyok anonym, mert így senki nem tudja ki vagyok valójában"
    Hamis látszat. Az Interneten senki sem anonim (bármennyire is annak látszik).
    Másrészt nem csak a jövőbeni főnöködet érinti a dolog, hanem a fórum látogatóit, olvasóit, az oldal fenntartóit.

"2 napja megvettem a VIP-t s nincs lógom ez fáj."
    [email protected] - erre az e-mal címre írsz (melyben pontosan elmondod mi is a problémád, és előre is megköszönöd), illetve egy moderátornak is, akkor talán megoldódhat a problémád.
    Viszont ez - 2 napja vettél VIP jogot és nincs logód - nem jogosít fel arra, hogy trágár módon beszélj, a moderátorokat piszkáld, vagy topikokat nyitogass fölöslegesen.

[szintén csak jótanácsot ad]