Baldur\'s Gate2:ThroneOf Bhaal
  • Chris
    #130
    Na üdv, visszatértem, mindenki legnagyobb örömére! :)
    Ne haragudjatok, de Próféta hozzászólásaira még szükségszerűen reagálnom kell...

    Próféta:
    Kicsit már unalmassá vált, hogy ennyire kötöd azt a bizonyos ebet a karóhoz. Nem fognád fel, hogy a multi/duál vita csak egyszerű nézetkülönbségek, ha úgy tetszik vélemények egymásnak feszülése volt. Én mindmáig kitartok a multiclass felsőbbsége mellett, te viszont a duált preferálod. Ennyi. Elmagyaráztad, én is elmagyaráztam. Jobban ismerem magam annál, mintsem bárkit is ok nélkül sértegessek, fikázzak. (számos jóbarátom látogatja a fórumot, akik jól ismernek és tanúsíthatják is igazamat) Nyilván valami sértőt írhattál, ami piszkálta az egomat és ezért válaszoltam vissza csúnyán. Nem szeretem ha kioktatnak, dehát ki szereti?

    Már megírtam korábban is, hogy ez már kb. a 3. játékom a BG2-vel, ezért indítottam ezt az úgynevezett "fun" karaktert. Semmiféle hackelt karakterről nincs szó, csupán az xp limitet szedtem ki a játékból. Az ok fentebb olvasható.

    Az "öcsike" meg a hasonló sértegetések egyenesen nevetségesek. Rendkívül átlátható vagy. Rám mondod, hogy megsértődtem, meghogy kapálódzom, holott épp te vagy az aki itt tépi az ujjait, hisz x3-szor válaszoltál folyamatosan a hozzászólásaimra és próbáltad bizonyítani a duál hasznosságát. Belátom előnyeit, de még mindig a multi mellett teszem le a voksom.
    Volt itt diablós, ovis, meg öcsikés sértegetés, mondatkopírozós kifigurázós módszer, csakhogy azokat említsem, amikre így helyből emlékszem.


    Nyugodtan nézd vissza, és rájössz, hogy ÉN nem sértegettelek téged, csak azt említettem meg ami kitűnt a hozzászólásaidból, a te kommentjeid viszont dúskáltak sértő megjegyzésekben. Sajnos a tahóságot nem lehet cenzúrázni az interneten keresztül... Most akkor alacsonyodjak odáig, hogy kezdjem el én is ezt? Nem, ez távol állt és távol is marad tőlem. Jellemző dolog az interneten, hogy az egyszerű emberek egy-egy vitában a vitapartner inkognitójából adódóan annak életkorát kezdik el méltatni. Ezt tetted te is, de én ezt fel sem veszem, mert jól ismerem a fajtádat.


    Ellenérveléseid meg abban merültek ki, hogy ugyanazokat rámakasztottad, amiket én írtam rólad.
    No comment.
    Állandóan rám mutogatsz, de magadat nem veszed észre. Te tényleg el vagy nyomva, mivel én egy szóval sem említettem, hogy BG2 isten vagyok, te meg ezt veted a szememre. Mindenesetre minden hozzászólásodból ez köszön vissza.

    Fanatikusságodat bizonyító oldalas hozzászólásaidat meg már el sem olvastam, mert méla undor fogott el tőle.


    Nos, ennyi, ezt a képet magadról festetted, én csak felmutatom, kihangsúlyozva annak kontúrjait.
    Csak egyre kérlek, hagyd már abba, mert már nagyon kezdem unni, szó nélkül viszont nem tűrhetem.

    Topic visszakapcsolva.

    Bocs mindenkitől, mostmár csak BG2 lesz!

    Üdv,

    Chris