Szar az Sg chat!!!
  • a.carkey
    Ha akarsz írjál bele, de az, hogy mindig egy katt az oldalra és aztán görgő, ha egy forumot el akarok érni, az azért túlzás. Ráadásul az a baszott chat is görgős, szóval nem gurul elsőre a picsába (már bocs, nem szokásom). A legjobb helye a bejelentkezés résznél, vagy tényleg egy önálló forumtémaként, pl az általános felett lenne. Így is látná mindenki, hisz ez lenne az első és senkit sem zavarna. Engem, mint már jeleztem, nagyon.
    Ráadásul baromira nem érdekel a chat. Ha chatelni akarok, nem az sg-t választom. Arra meg vannnak a maguk lehetőségei. Az lehet, hogy te (Madmaxx) imádsz csavegni az sg chaten, de pont azért voltak kevesen eddig is, mert ez a site nem az a site. Ez csak egy + lehetőség. Csak úgy mellesleg, az utóbbi hozzászólások:

22:33 Csudri: (még jó hogy microchipet nem csinálok)
    22:35 Punker: na lépek ,forma 1-et nézi majd valaki?
    22:35 Csudri: majd igen :))
    22:35 Csudri: de nem hajnalban
    22:36 Madmaxx: klicskó mikor verekszik?
    22:36 Punker: és hajnalban valaki?
    22:37 Punker: madmaxx: éjfél után
    22:37 Csudri: 23-35
    22:52 Madmaxx: ne pangjung má bazze
    22:52 Madmaxx: k
    22:55 Madmaxx: tomper hi
    22:55 Madmaxx: rólad mindig a romper stomper film jut eszembe :)
    23:19 Nyiri: ghfhgfhgf
    23:25 Sephi: Nyrir baratunk ismett egy ertelmes mondatal elemezte sajat gondolkodasi stilusat:)))
    23:25 Sephi: sziam tomper :)
    23:26 toMpEr: eheh...az a gaz,hogy nem is ismerem a filmet...van honositott neve?
    23:49 Madmaxx: ki van itt
    00:01 Csudri: senki
    00:08 Madmaxx: haha klicsesz
    00:08 Madmaxx: muhahah láma

Ez eddig is így ment, kb ennyien nyomtátok, de alul.

Összefoglalva:

Senkit sem akartam cseszegetni, de az elhelyezés zavar. Ha visszakerül, vagy mást talál ki az sg, teszek rá. Ez azonban így NEM JÓ HELYEN VAN.

Azzal egyetértek, hogy ami lentebb van, kevésbé népszerü, de mindenre lehet megoldást találni.