• kako
    #29
    Akkor messze jarsz az igazsagtol. Vannak ugyan olyan hardverek, amelyek nehezen, vagy sehogysem birhatok mukodesre linux alatt, pl:
    -softmodemek: Olyan bovitokartyak, amelyek a legnagyobb joindulat mellett sem nevezhetok modemnek, mivel sem MOdulaciot, sem DEModulaciot nem vegeznek. Ezek a Microsoft specifikacioi alapjan keszitett 'valamik', amely specifikaciot sem az emlitett szoftverceg, sem a hardvergyarto nem ad ki.
    -win-nyomtatok: Ezeknek a nagyja -kisebb gorcsolessel ugyan- munkara foghato.
    -nagyon gagyi vga-kartyak, amelyek kozott vannak olyanok, amelyeket nem ismer az X-szerver, de szabvany VGA modban akkor is mukodnek.
    -ami hardvert ismer, ahhoz viszont "beepitett" drivereket hasznal, es nem kell telepites utan meg egy orat szenvedni vele, hogy az egyik legjobban elterjedt halokartyat (RTL8029) hajlando legyen hasznalni.

    Azonban egy szerveren (mivel arrol volt szo):
    1, Nem valoszinu, hogy gagyi szarokat hasznalnak
    2, semmi szukseg grafikus feluletre, de altalaban meg monitorra, es billentyuzetre sem, mert tavolrol szoktuk adminisztralni, es van mas ertelmes dolog egy szerveren, mint az arnyekos egerkurzor.

    Szoval megint ott tartunk, hogy mondasz altalanossagokat (20-30%) ami amugy is irrealis, de tenyekkel, konkretumokkal alatamasztani nem tudod.