yamaha 16/10/40
  • GamerBoy
    #12
    mm: én is ugyanezért vettem Yamahát, úgyhogy tökéletesen el voltam képedve, amikor mindenki a pofámba vágta mekkora szar.
    Laci: miért lennék irigy?A CD-íróm mindent tud, amire szükségem van, teljesen meg vagyok vele elégedve - egyenlőre. Rajtad tökéletesen látszik, hogy Sony-d van, és ezért gázolt a dolog a lelkedig. Megvetted a Sony-t, mert az volt a legolcsóbb. Nekem egy 1600Ft-os gagyi fos billentyűzetem van, de nem magasztalom az egekig, tudom, hogy szar, de ez volt a legolcsóbb. Veled ellentétben az én CD íróm nem arra való, hogy babusgassam, hanem arra, hogy kiszolgáljon. Ha beszarik visszaviszem gariba, vagy ha már nem lesz, akkor úgy baszom a Dunába, hogy öröm lesz nézni! Szóval nem vagyok irigy. És mellesleg honnan tudod, hogy nem egy 20x-os Firewire-s Ricoh-om van? A szolgáltatásokról annyit, hogy én még olyan CD írót nem láttam, ami ne írta volna meg a 99p-es CD-t (2/2/6-os HP is felírja), és "túltelített" lemezt is mindegyikkel sikerült eddig lemásolni. De pl. egy olyan fontos dolgot sem említettél, hogy a CD író támogatja-e a CD-textet, BurnProof-os-e, vagy tud-e disk-at-once-t és folytatni egy 10 mega után elkúrt CD-t. Mert ezek - tapasztalatom szerint - sokkal fontosabbak, mint a túlírás, vagy a 99p-es CD.
    Te öreg, ne haragudj de ez nem fér a fejembe: mi a fasz jelentősége van a túlírásnak szerinted??? Elég kevés olyan játék van, amelyiket ha felírod túl kell írni a CD-t, és azt ne mondd, hogy 150 ft-os CD árak mellett neked 700 megát kell felírni egy CD-re! A 99p-es lemezzel ugyanez a helyzet: majdnem 2x annyiba kerül, mint a 74-es. És mellesleg ha még nem értesültél volna róla: a CD atyja, a Philips az asztalra csapott, hogy az Eurodatának le kell állítani a 99p-es lemezeinek a gyártását, mert számos asztali lejátszó nem tudja lejátszani az ilyen lemezeket (index.hu)
    Szóval ennyit az irigységemről, meg a hozzáértésedről...