Segítsetek!!!!!!!
  • CSOCSO
    Szijjasztok van egy hatalmas gondom ami a következő:
    Van a gépemen az ut leszedtem éccaka 2 Mod ot hozzá eléggé jo lehet mert mind a kettő 60 megás..szoval nem olyan kicsi szar mint a többi..
    az egyiket nem tudtam feltenni mert szolt hogy cool de most akkor keressek egy régebbit és azt tegyem fel először majd ezt arra...hm...Király megint tölthetek 7 k/s el 60 megát....
    Jo a másikat feltettem ja azt tudni kell hogy mind ezek elött a gép fel sem ismerte az Umod fájlokat feltettem ujra az egész Ut...
    király most megint ujra fel kell teni a patchet de az megadta magát..hogy miért azt nemtudom de hibás a file ..hm..mitől?...mindegy most felismeri az Umodokat!
    Okay feltettem a mésikat de annak az unrealban se híre se hamva szoval meg szeretném kérdezni hogyha feltezsek egy mod-ot mi a szarnak kéne történnie?
    Az ut mappában van egy olyan mappa ( nem is egy)
    van saját exéje elinditom de az is hibás..heheh cool! akkor már megint mi a szar van,na ezekre mit tudok mondani?
    Biztos megint én vagyok a béna!!!!
    Kiváncsi vagyok ti mit tudtatok volna csinálni? szoval minden szar és ilyenkor jönnek a konzolos dumák hogy ügye ő nekik ilyen szarságaik nincsenek!!nem kell ennyit baszakodniuk..hát most v.hogy én is szivesebben játszanék egy psxen!!!!
    na jo ez durva volt mert leszarom a sonyt...én most ezzel akarok játszani dehát szopat mint az állat!!!!!!!
    jah arról nem is beszélve hogy most meg nem nem fut d3d ben:)))))
    ügye de sosincsen baj a hw vel meg semmivel!!!

Jah a másik mindenki fullig van az MAD vel hogy az milyen jó! én rühellem az amd-t mindenki hülyés is engem! van egy haverom ő rakott nem ek össze egy gépet mondtam neki hogy cel2 600 as legyen a gép a többi lényegtelen..jo erre mit rakott nekem ösze egy amd-t mivel neki is az van és neki az tetszik ...kurvára birtam neki örülni kérek valamit mást rak nekem össze...király...pár honapig volt nálam..azt az életét végigszarakodta...!!fagyogatott jobbra balra!!király lecseréltem egy p3 asra azóta nincsenek olyan bajaim..de azóta utálom az mad-t...erre az a haverom aki imádja az amd-t nem kicsit lehülyézett hogy az amd jobb mint az intel..hehe tegnap voltam fen nála kölcsön krni egy cd-t mire hazajöttem a bátyám mondta hogy az amd-snek tönkrement az amdje elszált neki igen sokmindene:)))))persze amikor ott voltam nála nem mondta a szemembe!!!nem merte:) nembaj itthon a bátyámmal jól kiröhögtem!! a nagy amd fannak meghalt az amd je:))))))))
    na mindegy!
    Bocs hogy egy kicsit indulatosabb vagyok de szerintem ez érthető!!!!!
    Kérlek titeket hogy itt ne az amd ről folyon a vita..hanem segítsetek!!!
    előre is köszi!!!!!!!!!!!!!

CSOCSO