Milyet használtok? Te milyenen játszol? Tapasztalatok...?
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
-
[ISF]HSZ #45 Nah. Úgy gondoltam fölösleges leírnom, mit tanultam tanárnál, de ha valaki el akar kezdeni, akkor TANÁRNÁL tegye! Keressetek olyan tanárt, aki próbálja megszerettetni a zenét veletek, mert ez a legfontosabb! Hát mitmondjak most voltam először tanárnál, rettenetesen jó volt, olyanokat tudtam meg, amit magamtól ha elkezdek gitározni sosem tudok meg. Ha valaki gitárt akar tanulni, akkor ne azt várja, hogy nekiül és elkezdenek játszani és begyakorolnak egy számot ez nem így megy. Először van zeneelmélet, amit mindenképp kell tudni annak aki gitározni akar. Ezután jön a gitárhasználat. Na itt lehet nagyon sok mindent félretanulni. Tehát fölösleges leírnom amit tanárnál tanultam, lehet megértitek, de csak tanárnál tudtok majd olyan szintre jutni, hogy ne hagyjátok abba a gitárt mert megunjátok. Tehát hajrá! :) Ezek után ha valakit mégsem győztem meg leírom, amit első órán vettünk tanárral.