• CAD
    Nos akkor hajrá:

"az npc-k esete: nagy örömmel tölt el, hogy így teletömték vele a játékot, a diablo 2-ben is sokat segített, ahogy a rengeteg új item, varázslat meg hasonlók " - az egyik minőségi masik meg mennyisegi valtozas... azert ne keverjuk. Az hogy neked nemtetszet az egy dolog, de elmondom, hogy D2t szamtalan rekordot megdondott eladasban... War3 meg ketszer enyit fog.

"csak reformok, nem forradalom" - en nem tepem tovabb a szam, ha neked az akkor az... attol meg megveszik vagy 4 millio peldanyban a jatekot, es rekordot fog donteni.

"úgy beszélsz, mintha a blizzard beépített embere lennél" - en szerintem a tenyek ismeretebe, csak velemenyt formaltam... es bar lennek blizzard insitder.

"És ismét le kell hűtselek, nem most láttam másodszor war3-as screenshotokat," - ok harmadszor. Egybknt a karacsinyi dolgokat kikerem magamnak, attol meg, hogy ismerem a jatekot az alapjan azt hiszem ez nem derul ki...

"mesteri szintre, hogy meg tudod különböztetni az egyes színfoltokat." - neked szinfolt, nekem egyseg.

"Amerika meg le van sz&rva, lehet, hogy olyan gépeik vannak, amik kielégítik a hardware igényeket, de van értelme 3d-s figurákkal bíbelődni, ha ez az eredmény? " - orulok, hogy leszarod amerikat, en sem szeretem, de ezt azt hiszem a [email protected] nak cimezd. - es szerintem van erteleme 3d-s grafikaval bibelodni, mert haladni kell a korral...

"A sim city-s megjegyzésed már puszta marogatás volt, tartalom nélkül, ezt ki is hagynám" - komolyan mondtam, itt nem egy varost kell megepiteni, hanem harcolni (Blizazrd egyik fo celkituzese, hogy kozpont epitessel csak az ido 25% a mennyen el az eddig 75% helyett!).

"A péntek esti warcraft 3-at azt hiszem, kivételesen kihagyom," - rendben, en nem kenyszeritelek.

"Amiket az elején írtál, azok alapján olyannak képzellek el, mint pl. egy korn fanatikot, aki bevágta az összes tag életrajzát, és arra veri a nyálát" - elmondom, hogy kb fel eve nem lattam egy jatekot sem, es most sincs a gepemen egy sem (es nem hardware problemak miatt - egyszeruen nincs idom ra) - egyetlen egy gamet varok ami nem mas mint war3. Ezzel foglalkozok kb januar ota, es azt hiszem erteheto a reakciom hisz ha valaki beszambazik ide, lefikazza mindenfele alaptalan hulyeseggekkel, akkor ez nem maradhat szo nellkul a reszemrol, barmennyire is bunkonak tuntem...

"feszülten várom a válaszod!" kb most sikerult addig eljutnom, hogy megnyissak egy ie-t. Sorry,

==================
    CAD - WarCraft3.hu