• CAD
    Uristen! - itt olyakat mondanak egesek, hogy en attol elszallok.

Kezdem sorban:
    "war 3 nem forradalom, csak apró reformok war 2-re aggatva" - igazad van, vegulis az NPC-k hatalmas szama, a 3D-s motor, az uj fajok, a nappal az ejszaka, a hosok ahogy tudnak fejlodni illetve targyakat adhatunk, a szovetsegbe tomorulesen beluli anyag, penz és EGYSEG kereskedelem, az uj multiplayeres reszek, az eddig nem latott otletessegu egysegek, a magaval ragado tortenet, a csodaszep moviek, az RPG elemek... igazad van, apro kis reformok (igaz en ezt es jopar szazezer ember, ezt ugy eli at, hogy total fordult egyet a vilag!!). (Es ezek kb csak azok, amelyek hirtelen eszembe juttotak, de van am 1-2 meglepetes a varazslatok kozott is!)

"azt állítom még én is kitalálhattam volna a szegényes fantáziámmal" - azonnal jelentkezz Blizzardhoz! - ilyen fantáziéval komolyan mondom, ott a helyed!

"szép új grafika...hát, nem tudom...nem is lehet igazán kivenni, hogy mi micsoda" - hat izé... szerintem most lattal masodszorra War3as screenshotot - enyibol nem alapitod meg mi micsoda... en mar lazan kiveszem hogy mi hol melyik egyseg (nem nagykepusegbol mondom) - szoval nem az on keszulekebe van a hiba!

"a 3d grafika még nincs azon a szinten, és nincs is mindenkinek otthon erőgépe" - USA-ba van -es az az elsodleges felvevo piac.

"Mellesleg én örülnék az arányos épületeknek...mekkora lenne, ha te magad építhetnél meg egy várat, eltervezve, hol mennyi és milyen bástya, gyilokjáró, istálló, stb... " - asszem akkor jatszal a SimCityvel - ez itt nem az a film!

"és miért nem nagyobb sokkal a térkép, hogy több várost is legyen értelme építeni, védeni kelljen a falukat, stb..." - honnan tudod mekkora lesz a terkep? - te mar jatszottal vele (egybknt elmondom, hogy bizony lesznek eleg hatalmas terkepek is, amin rohogve elfer 8 csapat egyenkent akar tobb bazissal is!

"áhh, semmi új nincs ebben, ahhoz képest, hogy mennyit várunk rá, ez lósz@r, már bocs!" - szerintem nezz el pentek este a www.warcraft3.hu -ra! - majd meglatjuk hogy mivel toltottunk meg 25 db cikket - mert a semmivel assziszem nem lehet megtolteni.

Javaslom nezzunk eloszor korul ama jatek korul amelyet szetfikazunk...

==================
    CAD - WarCraft3.hu