Asszem, ma én vagyok. Ha nem, bocsánat. Azért leírom. Szóval én nem emlékszem arra, hogy mikor ismertem meg a Queent. Kicsiként tök természetes volt, hogy a tévében látom azt a bajszos csókát, meg azt a nagyhajú gitárost, és azt is tudtam, hogy övék az a szám, ami a Sugár reklám alatt megy(A 80-as években volt egy Sugár reklám, ami alatt az A Kind of Magic ment). Oviban az ember még nem lesz akkora rajongó.
Aztán egyszer úgy 7-8 éves koromban megtaláltam otthon a News of the world LP-t, és kérdeztem a szüleimet, melyik is az a Queen. A válaszra máig emlékszem: "Tudod, amikor a bajszos néni porszívózik." Teljesen rákattantam a WWRY-WATC kombóra, és lassan az egész lemezre. Még itt sem rajongó voltam, csak a NOTW-t szerettem nagyon. Aztán ahogy nagyobb lettem, hallottam a GHII-t, amibe szintén beleszerettem, és rájöttem, ezen teljesen más jellegű számok vannak mint a News-on. Engem itt kapott el a lánc, kábé 11 éves koromban.
Emlékszem '94 körül lehetett, hogy a Petőfi rádió leadott egy műsorsorozatot, ahol többé-kevésbe az ősszes albumot lejátszották. Mondanom sem kell, igyekeztem felvenni az összeset, innen ismertem meg a (majdnem) teljes repertoárt. Ekkor lett a kedvenc számom a The March of the Black Queen, és a kedvenc albumom a Sheer Heart Attack. Egy csomó híres számot itt hallottam először (Somebody to love,Another one bites the dust, Killer Queen), és egy csomó számról, amiket már hallottam korábban, itt tudtam meg, hogy Queen szám( Crazy little..., These are the days...). Nagy rajongónak tartom magam, bár a koncertekre(Brian, Q+PR stb...) nem merek elmenni. A Garden Lodge-nál viszont voltam már...